info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da 32 Milyonluk Bileti Satan Selçuk Yurga, İstanbul`un Nimet Ablası Varsa Tekirdağ`ın Selçuk Abisi Var

Muratlı’da geçtiğimiz günlerde 32 milyonluk süper loto, Muratlı saat meydanında bulunan Selçuk Yurga’nın sahibi olduğu Merkez büfede oynanmıştı.

İşyerine yazdığı ilginç yazılarla ilgi uyandıran İşletme sahibi Selçuk Yurga, fark yaratırken, on parmağında on marifet olan, her sektörde başarıyı elde eden işletme sahibinin işyerine yazmış olduğu, “şansa açılan pencere”, “şansa açılan kapı” ve “şansı olanın horozu da yumurtlar” sözleri dikkat çekerken, yazılanların gerçek olması, “İstanbul’dan sonra Tekirdağ’da da mı (NİMET ABLA) doğuyor? Soruları akıllarda yer etmeye başladı.

Bilindiği gibi İstanbul Eminönü’nde “Nimet Abla” yazan bayide milli piyango çıkmış, Nimet Abla vefat ettiği halde ünü Tüm Türkiye’de duyularak her yılbaşında biletleri karaborsa satılmaya başlamıştı. Muratlı saat meydanında yer alan Merkez büfe de, daha geçen yıl 22 milyonluk büyük ikramiye verirken, bir kez daha 32 milyonluk ikramiye biletini satınca, Tekirdağ ve Türkiye’de popüler oldu. Üstelik sadece şans topunda değil, iddaa,at yarışı ve daha birçok şans oyunlarında yüksek paralar vermiş bir işletme olan Merkez büfenin, daha çok büyük ikramiyeler vereceği konuşuluyor.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren Merkez Büfe işletmesi sahibi Selçuk Yurga, “biz bir şey yaptıysak, boşuna yapmadık. Şansa açılan kapı dedik, birçok müşterimize şans getirdi. Pandemi oldu, sosyal mesafe nedeniyle şansa açılan pencere dedik, pencereden müşterilerimizi kazandırdık. Şansı olanın horozu da yumurtlar dedik, gerçekten bayimiz altın yumurtlayan horoz oldu.

Yıllardır insanlar İstanbullara bilet almak için gidiyorlar, Yol parası, benzin parası ve bilet parası ödüyorlar. Artık biz de halkımızı zengin etmek için para dağıtıyoruz. Bazıları Tekirdağ’ın Nimet ablası diyorlar. Hayır, her mekan kendi adıyla ünlüdür İstanbul’un Nimet ablası olarak hafızalara kazındı, mekanı cennet olsun Rabbim mirasçılarına kazanç versin.

BİZ DE TEKİRDAĞ’IN SELÇUK ABİSİYİZ. Benim talihliye de bir çift sözüm var. Bizim bir şeyde gözümüz yoktur. Fakat geleceğimizin teminatı olarak bu gençlerimize bir spor kompleksi yaparak sokaklardan kurtarsın. Çünkü onlar sokaklardan daha iyi yerleri hak ediyorlar” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin