info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Asansör Magandalarına Tepki

Asansörün içine kamera takılsın

Muratlı’da Muratlı engelliler derneği başkanı Mehmet Çiğdem ve yönetiminin uzun uğraşları sonucu, Muratlı tren istasyonunun yanında bulunan üst geçide ENGELLİ VE YAŞLILAR İÇİN asansör yapılmıştı. Fakat kendini bilmez ve ahlaki terbiyeden yoksun bazı kişiler, bu asansörün içine hem ufak hem büyük tuvaletlerini yapmaya başladılar. Bu da yetmez gibi bazı asansör magandaları, bisiklet ve motosikletleri ile bu asansöre binerek asansörün her tarafında hasar oluşturmaya başladılar.

Bazı paket servis dağıtıcı gençler, bisikletleriyle bu asansöre bindikleri gibi, ben A. Başkanın adamıyım, git şikâyet et” diyecek kadar terbiye sınırlarını aşmaktalar. Özellikle Muratlı’nın pazarının kurulduğu çarşamba günü bisiklet ve motosikletlerle bu asansöre binenler, darbelerle zarar verenler yüzünden adeta oradan ayrılamayan asansör firmasının bakım yetkilisi, “bu asansör kolay kolay bozulmaz. Bisikletlerle, motosikletlerle biniyorlar. Sizin de görebildiğiniz gibi, tabanda bir motosikletin patinaj yaptırılması sonucu oluşmuş oyuğu görebilirsiniz. Ayrıca bazı haddini bilmezler tuvaletlerini dahi yapıyorlar.

Yaz günü bu nedenle sıcakta asansörün içi berbat kokuyor. BU ASANSÖR YAŞLI VE ENGELLİLER İÇİNDİR. Ayrıca çarşamba günleri Pazar kurulduğu için üst mahallede oturanların Pazar arabasını rahatça geçirebilmesi, bebek arabalı bayanların karşıya geçebilmesi içindir.

KENDİNİ BİLMEZ MAGANDALARIN TUVALETİNİ YAPMASI, BİSİKLET VE MOTOSİKLETLERLE BİNMESİ İÇİN DEĞİLDİR.

Kimsenin kamu malına zarar vermeye hakkı yoktur.

Bunun tek çaresi asansörün içine gizli kamera takılarak cezai işlem uygulamasıdır” Dedi.

Bu konuda Devlet Demiryollarının Muratlı Kaymakamlığına müracaat ederek asansör içine kamera takılması bekleniyor. 

Kaynak : Murat Ürtekin