info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Kadın Girişimci Bir İlki Gerçekleştirdi

Dünyada yaşanan ekonomik krize inat kadınlar girişimde sınır tanımazken, Muratlı’da genç bir bayan bir ilki gerçekleştirerek adeta krize meydan okudu.

Tüm ülkede toplum gıda masrafları, elektrik, Su, doğalgaz telefon faturaları ve kredi kartlarıyla mücadele ederken, bu bayan girişimci, risk alıp kişisel bakım sektörüne girerek büyük bir başarıya imza attı. Daha genç yaşta bir yandan kuaförde çalışıp bir yandan da kişisel bakım alanında eğitimini sürdüren Buse Türkel, kısa zamanda sayısız sertifikanın sahibi olarak bu alanda büyük bir azim ve mücadele gösterdi ve Muratlı’da ilk defa bir güzellik merkezinin açılmasının öncüsü oldu.

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen, çok yüksek bir talep patlaması ile karşılaşan Buse Türkel adlı bu genç girişimci bayan, ilçede gerek ekonomik gerekse gelişim alanında büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor. Erkelerden de Talep Var Başta vücutta istenmeyen tüyler olmak üzere, cilt lekeleri, sivilce, dermapen kırışıklık, ben aldırma, ozon tedavisi ve lazer bakımı alanında birçok alanda modern cihazlarla kişisel bakım hizmeti veren bu yeni güzellik merkezinin erkeklere de hizmet vermesi yönünde başta belediye başkanı Nebi Tepe olmak üzere birçok kişiden talep var.

Muratlı’da Fatih Mah. Mustafa Kemal Cad. Karadeniz iş merkezinde bulunan güzellik merkezinin açılışına, belediye başkanının, siyasi parti temsilcilerinin, kooperatif başkanlarının yanı sıra Gelecek Partisi il başkanı Recep Nişancı ve MUGİAD ilçe başkanı Kerem Demir katıldı. Recep Nişancı yaptığı kısa konuşmada, “günümüzde yaşanan ekonomik krize rağmen genç bir bayanın Tekirdağ’ımızda böyle bir girişimde bulunarak işyeri açması takdire şayan ve memnuniyet verici bir başarıdır.

Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” Dedi. Açılış Programı, misafirlere ikram ve bayan davetlilere güzellik merkezinde çeşitli hizmetler verilmesi yönünde çekilişle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin