info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı`da Tek Yön Uygulamasına Sürücüler Tepkili

Mağdur Ediliyoruz

Tek yön uygulaması nedeniyle mağdur olan özel araç şoförleri ile şehir içi toplu taşımacılık yapan minibüs şoförleri, bu konuda rahatsızlıklarını ifade ettiler. Uygulama özel araç şoförleri ile toplu taşıma minibüslerinin yanında, toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların da tepkisine neden oldu. Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “biz hangi yolu kullanacağız, nereden geçeceğiz?

Erol Okyay Caddesi patates tarlası gibi delik deşik. Muratlı belediyesi bir caddeyi yapamıyor. Yol bozuk, kaldırım yok,100.yıl caddesi tek yön oldu biz nereden geçeceğiz?” derken toplu taşıma minibüs şoförleri de bu tek yön yasağının hem kendilerini hem de vatandaşları mağdur ettiklerini vurgularken, vatandaşların gerek hastane gerekse mahalleye gidiş güzergâhlarının tamamen kapandıklarını ifade ettiler.

Bu konuda hayli sitemkâr olan araç sahipleri, “Muratlı’da doğru dürüst park yeri yok. Trafik kurallarını hiçe sayanlar, ENGELLİ PARK YERİNE, YAYA GEÇİTLERİNE, TOPLU TAŞIMA OTOBÜS DURAKLARINA PARK EDENLER varken, Şehir içinde kamyonlar park edip yasak olmasına rağmen cirit atarken, tek sorun 100. Yıl caddesinin tek yön yapılması mı oldu?

Muratlı’da hem Valilik ve Kaymakamlıktan hem Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve Muratlı belediyesinden çözüm üretilmesini ve tek kullanım yönünün 100. Yıl caddesinin tek yöne dönüştürülmesi değil, mobese kameralarıyla sürekli denetimin yapılmasını istiyoruz” Dediler. Muratlı’da Çarşamba günü Pazar kurulması sebebiyle Erol Okyay caddesinin de kapalı olması, ilçede adeta bir trafik keşmekeşi yaratırken, bu durum trafik ekiplerince çözüme ulaştırılmaya çalışıldı. Birkaç ay önce birtakım incelemelerde bulunmak için Muratlı’ya gelen Vali Aziz Yıldırım’a mobese ve trafik sorunu iletilirken, Vali Yıldırım’ın bu konuda başta UKOME olmak üzere ilgili mercilerle görüşerek bir çözüm için gereğini yapması bekleniyor.

Muratlı halkı yetkililere sesleniyor, “park yeri, trafik ve mobese sorunu çözülsün.

Kaynak : Murat Ürtekin