info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müsiad Tekirdağ Şubesi`nin Yardımları Hız Kesmiyor

Geçtiğimiz günlerde yaptığı dezenfektan bağışları, talepte bulunan kurumların çamaşır ve kurutma makineleri ihtiyaçlarını karşılayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi’nden Gıda Yardım Paketi çalışmaları başlatıldı.

Şube Başkanı Ahmet Candan önderliğinde başlatılan, yönetim kurulu ve üyelerinin de destekleriyle hazırlanan Gıda Yardım Paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili yerlere teslim edildi.

Yaptığı açıklamada Candan, şunlara değindi; " Yönetim kurulu ve üyelerinin de destekleriyle hazırlanan Gıda Yardım Paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, Marmaraereğlisi Türkmenli Mahalle Muhtarımız Mümin Somuncu ve Çorlu Kaymakamımız Sayın Cafer Sarılı’ya Vefa Destek Gurubu yetkililerince dağıtılmak üzere teslim edilmiştir. Ramazan Birlik ve Beraberlik Ayıdır Ramazan coşkusunu malum Coronavirüs sebebiyle yaşayamıyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki, Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bizler bu bilince sahip iş adamları olarak, her zaman bu hassasiyet ile çalışmaya ve yardım etmeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ın dediği gibi ‘Zaman derdi olanın derdine ortak olma, derdini paylaşma zamanıdır. Biz, “beraber” çok iyiyiz ve büyüğüz. Beraber üstesinden gelip, birlikte başaracağız."

Bu vesile ile süreçte bizlere desteğini eksik etmeyen Başta Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan olmak üzere, tüm üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.’ Dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin