info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Üniversitesi Destek Bekliyor!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hazırlanan dört kişilik örnek odanın tanıtımı yapılarak destek istendi.

Yapılacak odaların maliyetini üstlenen hayırseverlerin isimlerinin de bu odalara verileceği açıklandı.

Hastanede Bilgilendirme ve Destek Çağrısı

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi nde düzenlediği bilgilendirme toplantısında, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve basın mensuplarına, kuruluşundan bu yana Araştırma ve Uygulama Hastanesi nin gelişim süreci hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Şenköylü, Vali Zübeyir Kemelek, Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve gazetecilere hastaneyi gezdirerek, yapım ve onarım çalışmaları devam eden ameliyathaneler ve yoğun bakım bölümü hakkında detaylı olarak bilgilendirdi.

Prof. Dr. Şenköylü, buranın bir eğitim ve araştırma hastanesi olduğuna dikkati çekerek, bütün kliniklerin en geç önümüzdeki yıl içinde faaliyete geçmesi gerektiğini ifade etti.

Bundan sonraki hedefin de, hastanenin 3. Basamak Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak hizmet verecek şekilde organize etmek olduğunu dile getiren Prof. Dr. Şenköylü, ameliyathaneler ve yoğun bakım kısmında devam eden yapım ve onarım çalışmalarının 1-1,5 ay içinde sona ermesinin beklendiğini belirtti.

Dört Kişilik Örnek Hasta Odası Hazırlandı

Son olarak modern bir şekilde hazırlanan 4 kişilik hasta odasını tanıtan Rektör Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, bu odanın maliyetinin 10 bin TL, bu şekilde hazırlanacak 2 kişilik odanın maliyetinin 7 bin 500 TL, tek kişilik odanın maliyetinin ise 5 bin TL olduğunu ifade etti.

Maddi imkânları uygun vatandaşları bu odaların yapımını üstlenmeye çağıran Prof. Dr. Şenköylü, toplam 16 adet 4 kişilik, 12 adet 2 kişilik, 4 adet 1 kişilik ve bir adet de süit oda hazırlanacağını ifade etti.

Odaların yapım maliyetini üstlenen hayırseverlerin isimlerinin bu odalara verileceğini söyleyen Prof. Dr. Şenköylü, şu an için vatandaşların hastaneye yapacakları en büyük yardımın bu olacağına dikkati çekti.

Süit Oda Tekirdağ Valiliği nden

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek de, vatandaşlara destek çağrısında bulunarak, süit odanın Valilik tarafından yapılacağı sözünü verdi.

Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ise destek için temaslarda bulunacağını ifade etti.