info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ 2013-2014 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Namık Kemal Üniversitesi 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün mezun olan öğrencilere yönelik mesajı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Sosyal tarafından okundu. 
Mezuniyet töreninde, öğrenciler adına Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Ataş konuşma yaparak, yaşadıkları mezuniyet sevincini dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek mezuniyetin bir üniversitenin başarısı olduğunu belirterek mezun olan 3 bin 750 öğrenciye başarılar diledi.
Törende öğrencilere başarı dileğinde bulunan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ise "Geleceği parlak bir kentin üniversitesinden mezun oluyorsunuz. NKÜ ülkemizdeki 183 üniversiteden bugün 53. sırada olan bir üniversite. 8 yılda bu başarılı yükselişte payı olanları kutluyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği olan akademik personeli kutluyor, bugün mezun olan 3750 öğrencimizi yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi. 
Konuşmaların ardından Fakülte ve Yüksekokullardan dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve hediyeleri Vali Ali Yerlikaya ve protokol tarafından verildi.
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, akademisyenler, mezun öğrenciler ve yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin keplerini havaya atması ile sona erdi.