info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Orion’dan Ücretsiz Mamografi İmkanı

Orion, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sağlığı üzerine bir dizi seminer düzenliyor.

Orion, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sağlığı üzerine bir dizi seminer düzenliyor. Son yıllarda artış gösteren meme kanseri, ağrısız doğum yöntemi olan epidural anestezi ve ileri yaşlardaki kadınlarda görülen idrar kaçırma konularında verilecek seminerlere katılım ücretsiz. Tekirdağ Yaşam Hastanesi uzman doktorlarınca verilecek seminerlere katılanlar arasından 10 kişiye de, hastanede ücretsiz mamografi yapılacak.

Orion Alışveriş Merkezi, özellikle son yıllarda artış gösteren meme kanserine dikkat çekmek ve önlem alınmasını sağlamak amacıyla "Meme Kanseri Bilgilendirme Semineri", daha sağlıklı olan normal doğum yapılmasını yaygınlaştırmak amacıyla "Ağrısız Doğum - Epidural Anestezi Semineri" ve ileri yaşlardaki kadınlarda görülen idrar kaçırma rahatsızlığı konularında seminer düzenliyor. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Yaşam Hastanesi işbirliğiyle düzenlenecek olan seminerler, 8 Mart Salı günü Orion'da yapılacak.

Orion üst katındaki etkinlik salonunda gerçekleştirilecek seminerler saat 14:00'te Tekirdağ Yaşam Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr. Emine Özdemir tarafından verilecek "Epidural Anestezi – Ağrısız Doğum" semineriyle başlayacak. Ardından saat 15:00'te Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Cem Aykent'in sunumuyla "Meme Kanseri" semineri yapılacak. Son olarak saat 16:00'da Üroloji Uzmanı Op.Dr. Gülhan Yılmaz kadınlarda görülen idrar kaçırma rahatsızlığıyla ilgili bilgi vererek dinleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

10 kadına ücretsiz mamografi
Uzman doktorların konuyla ilgili detaylı bilgilendirme sunumlarıyla başlayacak seminerlerde, dinleyicilerle soru-cevap şeklinde bilgi paylaşımında bulunulacak. Her yaştan kadına hitabeden ve önemli bilgi paylaşımlarına imkan veren seminerlere isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecekler. Seminere katılan kadınlar arasından 10 kişi, Tekirdağ Yaşam Hastanesi'nde tamamen ücretsiz olarak mamografi çektirebilecek. Seminerde ayrıca Orion tarafından yaptırılan, meme kanseri muayene yöntemlerini anlatan broşürler dağıtılacak.