info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otomobil Bahçe Duvarına Çarptı: 1 Yaralı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde Şerit Değiştiren Kamyona Çarpmamak İçin Direksiyonu Kıran Otomobil Sürücüsü Yolun Sağındaki Bir Otomobil Bayisinin Bahçe Duvarına Çarptı.

TEKiRDAĞ'ın Çorlu ilçesi'nde şerit değiştiren kamyona çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü yolun sağındaki bir otomobil bayisinin bahçe duvarına çarptı. Kazada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza,saat 09.45 sıralarında D-100 karayolu Türkgücü köyü mevkiinde meydana geldi. Sağ şeridi kullanarak istanbul'dan Çorlu istikametine giden 34 YZ 609 plakalı otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Akif Yılmaz, önünde sol şeritte giden ve arkasından gelen araçları görünce sağ şeride geçen 39 yaşındaki Hüdai Karaman yönetimindeki 59 FS 333 plakalı kamyonana çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıktı ve otomobil, bir otomobil bayisinin bahçe druvarına çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan sürücünün akrabası 39 yaşındaki Zatiye Yılmaz başından hafif yaralandı. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Gelen ambulasla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Soruşturma sürüyor.