info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pavey ve Dalgıç Şah Hatayi Sultanı Anma Programına Katıldı

Bir dizi programlar için Tekirdağ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey Tekirdağ Şah Hatayi Sultan Alevi ve Bektaşi Kültür Cemevi Dayanışma Derneğinin Tekirdağ Belediye Kültür Merkezinde düzenlediği Şah Hatayi Sultanı anma programına katıldı.

 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın yanısıra, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Işık,  CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İl Başkanı  Recep Palabıyık’ın da  iştirak ettiği programda kısa bir konuşma yapan  Genel Başkan Yardımcısı Pavey  alevi türkülerinin kültürümüze yön verdiğini söyledi.
 
 
Bazı önemli kişilerin Türk halkını aydınlattığını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da “En Büyük Türk Atatürk bizi aydınlatmıştır.  Şah Hayati Sultan da alevi kültüründe önemli bir şahsiyet aydınlatıcı bir insandır. Böyle güzel toplantıyı düzenleyen başta dernek başkanı Bilal Yılmaz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  
 
Moderatörlüğünü Muzaffer Birdal’ın yaptığı toplantıya konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Dursun Gümüşoğlu ve Ege Üniversitesi  Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ersan da programa katılanları bilgilendirdiler.