info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Perişan Oldular

Türkiye ve AB Sivil Toplum Diyalogu-II Kültür ve Sanat Hibe Programı kapsamında Bulgaristan dan gelen dansçı gençler yoğun programın ardından yorgun düşerek belediyenin merdivenlerinde dinlenme fırsatı buldular.

 

Çorlu Belediyesi binası giriş kısmı önünde Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya’yı bekleyen genç dansçılar maalesef ki merdivenlerde bekletildi. Yorgunluktan bitkin düşen gençler birde sıcak hava ile karşılaşınca ilginç manzara oluşturdular. Başkan yardımcısının geç gelmesinden dolayı içeri alınmayan gençler kapı önünde merdivenlerde bekletildi. Dakikalarca merdivenlerde oturarak biran evvel buradan gitmek isteyen gençler, sıcak havadan dolayı çok sıkıntı yaşadılar.
 
Çorlu Belediyesi yapmış olduğu bu hareket ile yurt dışından gelen misafirlerine göstermiş olduğu ilgisizlik sonrası Çorluda ki vatandaşlardan eksi puan aldı. Çorlu Belediyesinin önünden geçen vatandaşlar meraklarını gidermek için basın mensuplarına sorduğu, “bu gençler başkandan ne isteyecek, ramazan ayında yardıma muhtaç aileler bunlar mı? gibi sorularda günün espri konusu oldu.