info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polis Objektifinden Tekirdağ Yarışması

Tekirdağ Emniyeti tarafından organize edilen ve duyurusu yapılan yarışmanın içeriğinde şunlar yer almaktadır;

 

Tekirdağ Emniyeti tarafından organize edilen ve duyurusu yapılan yarışmanın içeriğinde şunlar yer almaktadır;” Yarışmanın amacı:  Teşkilatımızın 167.kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde fotoğraf sanatının gelişmesi, Tekirdağ’ımızın doğal güzelliklerini herkes tarafından bilinmesinin sağlanması, Teşkilat mensupları arasındaki dostluk bağlarının kuvvetlendirilmesidir. Yarışmaya katılacak fotoğrafların Tekirdağ İlinde çekilmiş olması ve Tekirdağımıza ait güzellikleri sergilemesi amaçtır.
3. Yarışma Sekretaryası:           
Ad – Soyadı                           : Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru;Gülay ÜSTÜN           
Telefon No                            :  0505 318 59 00/0282 261 20 94/Dahili 6814 Faks No262 53 87         
Elektronik Posta Adresi      : 161355polnet@intra           
Dijital Adres                         :  Fotoğraflar Polnet Projeler  sayfasında Fotoğraf yarışması bölümünde  gönderilecektir.
4. Yarışma aşağıda belirtilen bölümlerde düzenlenmiştir:
Siyah-Beyaz, Renkli, Saydam (Dia/Slide), şeklinde olabilir. Eserlerin orijininin fotoğraf kökenli olması gerekmektedir. Fotoğraflarda değişiklik yapılmayacak, dijatal düzeltme (photoshop gibi) yapılmayacak, çözünürlük ve piksel ayarları sınırlaması bulunmamaktadır.
5. Yarışmaya herkes en fazla 3 fotoğrafla katılabilir.(1 ila 3 )
 6. Yarışmaya katılacak fotoğrafların boyut kısıtlaması yoktur.
7. Yarışmaya katılım ücreti, herhangi bir masraf bulunmamaktadır.
8. Yarışma Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde çalışan tüm personele açıktır.
9. Fotoğrafların gönderilmesi
Çektiğiniz fotoğraflar Tekirdağ Pol-net Sitesi Projeler-Fotoğraf Paylaş Sistemi üzerinden gönderilerek yapılacaktır. Katılan personel göndermiş olduğu fotoğrafa isim, rumuz vs. gibi belirtmeler yapmayacak sadece kendi sicilini belirtecektir. Fotoğraflar Fotoğraf Paylaş Sisteminde gönderildikten sonra Bilgisayar ortamında saklanacak böylelikle herhangi bir müdahale olmayacaktır. Fotoğraf Paylaşım Sistemi 01 Nisan 2012 günü saat:17.00’de kapatılarak bu tarihten sonra fotoğraf gönderilmeyecektir. Fotoğrafların gönderilmesi-saklanması Polnet sisteminde şifrelenerek yapılacağından fotoğraflara hiçbir şekilde müdahale yapılamayacaktır.
 10. Seçici Kurul:  Türkiye fotoğraf sanatı federasyonu üyesi, Tekirdağ fotoğraf sanatı derneği (TEFSAD)
11. Yarışma Takvimi: 
        Son Katılım Tarihi: 01 Nisan 2012 Bu tarihten itibaren Fotoğraf Paylaş Sistemi kapatılmış olacak herhangi bir şekilde fotoğraf gönderimi yapılmayacaktır.
Seçici kurul değerlendirmesi:  02-06 Nisan 2012 tarihleri arasında yapacaktır.
Sonuç Bildirim Tarihi: 06 Nisan 2012 Cuma akşamı sonuçlar açıklanacaktır.
      Sergi ve/veya gösteri ve ödül töreni: Daha sonra duyurulacaktır.
12. Ödüller:   Daha sonra duyurulacaktır
13. Eserlerin Geri Gönderimi:
02-06 Nisan 2012 günü Cuma akşamı kazananlar saat:17.00 sıralarında anons edilecektir.
14. Fotoğrafların Alıkonulması, Kullanımı ve Telif Ücreti:
Dereceye girmiş fotoğrafların sergileme, duyurular ve yayımlama hakları Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne aittir. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar bu şartnamemde geçerli kuralları kabul etmiş olacaklardır. Tekirdağ Emniyet müdürlüğünün ödül alan, sergilenen, yarışmaya katılan fotoğraflardan; sergileme, yarışmaya ilişkin duyurular ve katalog dışında yararlanmak istemesi halinde fotoğraf sahibinden yazılı izin talep etmesi esastır. Fotoğrafların geçici olarak alıkonulması en fazla bir yıl ile sınırlıdır. Katılımcılar fotoğraflarını gönderdikleri andan itibaren bu şartları kabul etmiş sayılmaktadırlar. Ayrıca Düzenleyici kurumun; düzenlemede, duyuru hazırlanmasında, seçicilerin belirlenmesinde ve organizasyonun her aşamasında  Türkiye fotoğraf sanatı federasyonu üyesi, Tekirdağ fotoğraf sanatı derneği (TEFSAD)  ile birlikte hareket edecektir.