info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisler hakkında suç duyurusu

Tekirdağ da kavgada polisin sağ gözüne copla vurması sonucu kör olduğunu iddia eden kişi, suç duyurusunda bulundu.

Günay Candan (35), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 Ağustosta bir grupla kavga ettiğini, kavga edenleri ayırmaya çalışan polislerin kafasına copla vurması üzerine düştüğünü, bu sırada sağ gözüne sert bir cisimle tekrar vurulması sonucu yüzünün kanlar içinde kaldığını söyledi.
Olayın ardından Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını ifade eden Candan, şöyle konuştu:
"Bir gün burada gözümden tedavi gördüm. Daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildim. Burada da 5 saatlik göz ameliyatından sonra gözümün tamamen görme duyusunu kaybettiğini belirtildi. Doktorlar, gözümü yerinde tutmak için uğraştıklarını, darbe alan gözümün görme ihtimalinin çok zor olduğunu ve diğer gözüme de geçerek iki gözümün kör kalma olasılığı bulunduğunu söylediler. Tedavi sürecim devam ediyor."
Olayla ilgili olarak Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına, İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Amirliğinde görevli C.K. ve E.Y. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Candan, "Hiç kimseyi suçlamıyorum. Sadece adaletin yerini bulması ve görmeyen gözümün sorumlusunu bulmak istiyorum. Hukuki anlamda her türlü mücadeleyi vereceğim. Türk adaletine güveniyorum" dedi.
Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, Günay Candan ın kendilerine dilekçe verdiğini doğruladı.