info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ptt’nin Sembolü Emekliye Ayrıldı

Yaklaşık 20 senedir Çerkezköy PTT şubesinde görev yapan ve PTT ile adeta özdeşlemiş olan gişe memuru Mehmet Sadık Bağış emekliye ayrıldı.

HÜZÜNLÜ EMEKLİLİK
 
Yıllardır Çerkezköy PTT Şubesinde çalışan gişe Memuru Mehmet Sadık Bağış hüzünlü bir şekilde emekliye ayrıldı. Çerkezköy’ün yakından tanıdığı ve adeta PTT ile özdeşleşen Bağış ve bir başka PTT çalışanı olan Muzaffer Yıldırım için veda yemeği organize edildi. Çerkezköy PTT Şube Müdürü Ali Arslan tarafından Etbeyi Izgara salonunda düzenlenen veda yemeğine tüm PTT çalışanları katıldı. 
 
ŞUBE ÇALIŞANLARIYLA AİLE GİBİYDİK HEPSİNİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM
 
Emekliye ayrıldığı için üzgün olduğunu belirten Mehmet Sadık Bağış, “ilk görev yerim olan Kars’ta yaklaşık 20 sene görev yaptıktan sonra Çerkezköy’e tayin oldum. Çerkezköy’de de yaklaşık 20 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılıyorum. Devam etmeyi çok isterdim ama kısmet buraya kadarmış. Şube çalışanlarıyla adeta aile gibiydik. Burada geçirdiğim günleri asla unutamam. Bugüne kadar bana destek olup yanımda olan tüm şube çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hüzünlü olmama rağmen bizler için düzenlenen veda yemeğiyle de mutlu oldum” dedi. 
 
ÇALIŞMAYA DEVAM 
 
17 ağustos tarihinde ilişik kesen Mehmet Sadık Bağış, çalışmadan vazgeçemeyeceğini belirterek, Kapaklı’da iş hayatına devam ettiğini ifade etti. Kapaklı PTT Şubesinde görevli bir diğer çalışan Muzaffer Yıldırım’da emekliye ayrılırken, kendileri için düzenlenen veda yemeğinden dolayı tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Muzaffer Yıldırım’da yaklaşık iki ay önce ilişik kestiğini söyledi. 
 
BİZLERİ ÇOK İYİ TEMSİL ETTİLER
 
2006 yılından bu yana Mehmet Sadık Bağış ve Muzaffer Yıldırım ile çalıştığını ifade eden PTT Müdürü Ali Arslan, “her iki arkadaşımızda son derece çalışkan ve dürüst insanlardı. PTT’yi en iyi şekilde temsil ettiler ve kendi istekleri ile emekliye ayrıldılar. Kendilerini tanıdığım günden bu yana çok memnundum. Her iki arkadaşıma da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
 
ALTIN HEDİYE EDİLDİ
 
Düzenlenen veda yemeğinin ardından PTT Müdürü Ali Arslan, Mehmet Sadık Bağış ve Muzaffer Yıldırım’a birer adet PTT altını hediye etti. Yemeğe katılan tüm çalışanlar yemeğin ardından çay eşliğinde uzun süre sohbet ettiler.