info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Refiye Yılmaz’a Tekirdağ SGK’dan Yardımlar Sürüyor

Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mahmut Kotan, Gardner Sendromu tanısıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Jackson Memorial Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Refiye Yılmaz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede Kotan, Refiye'ye acil şifalar temennisinde bulunurken, kurum olarak her zaman yanında olduklarını söyledi.
 
Kotan, "Genel Müdürlüğümüz ile birlikte tedavi sürecini yakından takip ediyoruz, sigortalımızın tedavisinin bir an önce tamamlanarak sağlıklı bir şekilde ülkemize dönmesi için her türlü yardımı ve desteği yapıyoruz, ailesiyle sürekli iletişim halindeyiz. En son Refiye Yılmaz’ın hesabına 76 bin 274 TL gündelik ödemesi yaptık" dedi.
 
Refiye Yılmaz ise Sosyal Güvenlik Kurumu’nun desteğini her zaman yanında hissettiğini ve Türkiye ziyaretinde Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü’ne gelerek teşekkürlerini bildireceğini belirtti.
 
23 Nisan 2013 tarihinde Jackson Memorial Hastanesi’ne yatırılarak tedavisine başlanan Refiye Yılmaz’a 14 Ağustos 2013 tarihinde yapılan ameliyat ile 4 organ nakli yapılmış olup, ardından tamamlayıcı bir operasyon daha gerçekleştirilen Refiye Yılmaz’ın tedavisi için bugüne kadar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 274 bin 534 Dolar karşılığı 512 bin 124 TL ödeme yapıldı.