info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rotary den Liderlik Eğitimi

Uluslararası Rotary 2420. bölge kulüpleri Çorlu 100. yıl Rotary ve Çorlu Rotary Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen R.Y. L. A eğitim semineri geniş katılımla gerçekleştirildi.

Uluslararası Rotary 2420. bölge kulüpleri Çorlu 100. yıl Rotary ve Çorlu Rotary Kulüpleri tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitim semineri iki gün boyunca Burç Best Otelde düzenlendi. Rotary Yarının Liderlerini Arıyor eğitim semineri hakkında bilgiler veren Çorlu 100. yıl Rotary Kulübü Başkanı Kemal Ergin; "R. Y. L. A. eğitmeni Çorlu 100. yıl Rotary Kulübü üyesi rtn. Özlem Şahin tarafından verilen eğitimde 18-32 yaş arası gençlere Kişisel Liderlik konulu sunumlar ve projeler anlatıldı. Lüleburgaz Rotary Kulübü üyesi rtn. Talat Heral da eğitime katılarak İş Başvuru Teknikleri konusunda bilgilerle eğitim verdi" dedi.

Ergin; "Çorlu 100. yıl Rotary geçmiş dönem başkanı Kadir Muradoğlu tarafından da gençlere Rotary hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Muradoğlu, eğitime katılan öğrencilerimize kişisel gelişim kitabı hediye etti" diye konuştu.

16 öğrencinin katıldığı eğitim seminerinin her yıl düzenleneceğini söyleyen 100. yıl Rotary Kulübü Başkanı Kemal Ergin; "Daha önceden de düzenlediğimiz liderlik eğitimleri geleneksel hale getirildi. Satranç turnuvası gibi bu eğitimimizde belli periyotlar ile devam edecek. www.corlu100yilrotary.org web sitemizden çalışmalarımızı ve duyurularımızı takip edebilirler.

Zevkli ve eğlenceli geçen eğitim seminerinin sonunda öğrencilere Uluslararası 2420. bölgenin R. Y. L. A. katılım sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Rotary Yarının Liderlerini Arıyor (R. Y. L. A.) eğitim semineri geniş katılımla sona ererken öğrencilere sertifikaları Başkanlar Hüseyin Çetiner ve Kemal Ergin tarafından takdim edildi.