info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlamtaş Beldesi Belediye Başkanı İlçe Olmak İstiyor

Tekirdağ Malkara ilçesi Sağlamtaş Belde Belediye Başkanı Ahmet Bedel yapmış olduğu açıklama ile Belediye Meclisinden beldesinin ilçe olma kararı ile ilgili bir açıklama elimize ulaştı.

Bağlı bulunduğu Malkara ilçesine 27 km uzaklıkta bulunan Sağlamtaş Beldes'inde Belediye Başkanı'nın beşdede yaşayan vatandaşların istekleri doğrultusunda önce bir lise açılması jandarma karakolu açılması, hidrellez günleri yapılan eğlence alanının kamp tesisi kurulmak üzere Trabzon valisi Recep Kızılcık ın orman bölge müdürlüğüne yapmış olduğu istek doğrultusunda kendilerininde bu konuda çalışma yapmaları.

Bu sene Tekirdağ Vali yardımcısının da katılımıyla kutlanan Derin Çatak Şehitliğinin düzenlenmesi çalışmalarının yapılmasını belde halkı istiyor.

Merkezi durumda bulunan Sağlamtaş Beldesine her türlü alış veriş için gelen Sırtbey, Ballısüle,Esendik,Vakıfiğdemir Deliller,Dereköy, Çınarlıdere(Bunak) ,Beyoğlu,Kalaycı,Emirali,Aksakal,Ballı,KavakÇeşme, Müstecep, Bulgur,Ulaman köylüleri zaten gelmektedirler.

Belediye başkanını Ahmet Bedel in bu konularla yakından ilgilenmesini bekliyoruz.

Birde sağlamtaş beldesi denince yurt içinden ve yurt dışından, beldede bulunan A.S hocaya bir çok vatandaş gitmekte olduğundan beldenin ismi bu yönde de çok iyi bilinmektedir.