info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahte Para Dolandırıcılarına Dikkat

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde girdikleri markette sahte 200’er TL verip para üstü alan dolandırıcılar, güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir markette yaşandı. Edinilen bilgiye göre markete 1 dakika arayla giren şüpheliler, soğukkanlı bir şekilde alışveriş yaptı. Şüphelilerden biri, bir yandan kasanın tenhalaşmasını bekledi. Kasada başka müşteri olmadığını gören şüpheli, aldığı birkaç parça eşya ile birlikte kasaya yöneldi. Kasiyere sahte 200 TL veren şüpheli, para üstünü alarak marketten ayrıldı.
 
PARALARIN SAHTE OLDUĞUNU BANKAYA GİDİNCE ANLADI
Yaklaşık 2 dakika sonra ise ikinci şüpheli de kasaya yöneldi. Kasiyerden sigara isteyen diğer şüpheli de verdiği sahte 200 TL’nin üstünü alarak kayıplara karıştı. Şahısların hareketlerinden şüphelenen market sahibi, kasiyerden paraları kontrol etmesini istedi. Bankaya giderek parayı banka yetkililerine gösteren market sahibi, 200 TL’lerin sahte olduğunu öğrenince soluğu Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde aldı. 
Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi ve en kısa sürede yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak : İHA