info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saldırıda Şehit Olanlar Arasında Tekirdağ’dan Da 3 Asker Yer alıyor

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain hava saldırısı sonrası 33 kahraman askerimiz şehit olurken 32 askerimiz de yaralandı.

İdlip’te şehit olan askerlerimiz arasından Tekirdağ’dan Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir (Ergene), Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er (Çorlu), Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara (Saray)yer alıyor. Şehitlerin acı haberi ile tüm Tekirdağ ve Türkiye yasa boğuldu.

Suriye’nin İdlib bölgesinde Esed rejiminin hava saldırıları sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Nihat Kara, Uzman Onbaşı Recep Bekir ve Sözleşmeli er Birhan Er’in Tekirdağ’daki ailelerine acı haber verildi. Saldırı sonucu şehit olan Nihat Kara’nın Saray ilçesindeki, Recep Bekir’in Ergene ilçesindeki ve Birhan Er’in Çorlu ilçesindeki ailelerine şehadet haberini askeri yetkililer verdi

Acı haberi alan şehit yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sağlık, polis ve jandarma ekipleri şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı. Şehitlerin ailelerinin yaşadığı evlere Türk bayrakları asıldı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, şehitlerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Şehit haberlerinin tüm ulusu yasa boğduğunu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ’ımıza şehit ateşi düştü. Ergene ilçemizden piyade uzman onbaşı recep Bekir, Çorlu ilçemizden piyade uzman Birhan Er ve Saray ilçemizden piyade uzman onbaşı Nihat Kara’nın İdlib’te yaşanana saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimiz arasında olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına baş sağlı ve sabır diliyorum.”dedi.