info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şanslı şoförün yardımına tatbikat ekipleri yetişti

Tekirdağ da deprem tatbikatına katılan itfaiye ekipleri enkaz bölgesinin 50 metre uzağında karayolunda seyir halindeyken yanan taksiye müdahale etti.

Tekirdağ da 2009 İl Afet Acil Yardım Planı Tatbikatı yapıldığı esnada enkaz bölgesinin 20 metre ilerisinde Hikmet Çetiner yönetimindeki 59 T 0286 plakalı otomobil alev almaya başladı. Otomobilin yandığını gören şoför Çetiner ve 2 yolcu otomobilden inerek hızla uzaklaştı. Deprem tatbikatı için enkaz bölgesinde görev alan itfaiye ekipleri ile sivil savunma ekipleri yanan araca yangın tüpleri ile müdahale etti. Motor bölümünde başlayan yangın kısa sürede söndürüldü. Seyir halindeyken aracın gazının bittiğini söyleyen şanslı şoför Çetiner, benzine geçtiğini bu esnada aracın alev aldığını belirtti. Yetkililer, kısa sürede alev alan ticari taksinin olay yerine 20 metre mesafede deprem tatbikatına katılan itfaiye ve sivil savunma ekipleri sayesinde çabucak söndürüldüğünü, deprem tatbikatı olmasaydı aracın yanarak hurdaya dönebileceğini belirterek şoför Çetiner in şanslı olduğunu vurguladılar.
Bir süre trafiğe kapanan Tekirdağ İpsala Karayolu aracın yol dışına alınmasının ardından tekrar normale döndü. Aracı söndüren itfaiye ekipleri ve polisler tatbikata kaldıkları yerden devam etti.