info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş`ten Çağrı

İlçe Sınırları İçinde Covid-19 Vakası Yok, Tedbiri Elden Bırakmayın

Saray belediye başkanı Özgen Erkiş,bir süre önce Saray’da COVİD-19 vakasının ardındanc sıkı denetimlerin yapıldığını ve Saray ilçesi sınırları içinde COVİD-19 vakasının artık olmadığını söyledi.Erkiş açıklamasında; “İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı öncülüğünde "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Koronavirüs tedbirleri ve denetimleri kapsamında Saray Kaymakamı Adnan Tezcan'la birlikte lokanta, kafe, berber, kuaför, park ve restaurant gibi sosyal yaşantının yoğun olduğu mekanlarda incelemelerde bulunduk.

Saray halkının bu konuda çok duyarlı olduğunu belirten Tezcan, üç günden beri ilçe sınırları içerisinde hiçbir hastanın bulunmadığının müjdesini verdi. "Buna rağmen tedbiri elden bırakmamalıyız" diyen Adnan Tezcan, "Özellikle önümüzdeki süreçte daha dikkatli olmayız. Temizlik ve hijyen kurallarına uyarsak bu pandemi sürecini daha kolay atlatabiliriz." diye belirtti. İncelemeler sonrası Saray Kaymakamı Adnan Tezcan'ı makamında ağırlayan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray halkının öteden beri bilinçli ve duyarlı bir sosyal ve kültürel zeminde yaşadığını, dolayısıyla Saray'daki Koronavirüs önlemlerindeki başarının bir tesadüf olmadığının altını çizdi.

Duyarlılıkları için tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunan Erkiş, Tekirdağ'ın ülkemizde koronavirüsle mücadelede en başarılı il olmasında Saray ilçesinin payının büyük olduğunu ifade etti.

Kaynak : Murat Ürtekin