info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sarı Liste den Kutlama Yemeği

Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinde büyük bir zafer elde eden Süleyman Kozuva önderliğindeki sarı liste, zaferi yemekte kutladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinde büyük bir zafer elde eden Süleyman Kozuva önderliğindeki sarı liste, zaferi düzenlenen yemekte kutladı.
 
Yalı Restaurant'ta verilen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Süleyman Kozuva ile yeni meclis üyeleri, Sarı Liste temsilcileri katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Kozuva, gelen tebrikleri tek tek kabul etti.
 
Yemeğin ilerleyen dakikalarında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de yemeğe dahil olurken, Süleyman Kozuva'yı tebrik etti. Masaları tek tek gezerek Sarı Liste temsilcilerini kutlayan Ertem sonrasında Süleyman Kozuva ile birlikte seçim sürecini değerlendirdi.
 
Seçimle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Süleyman Kozuva ise, zaferi ekip çalışmasının sonucu olarak yorumlarken,"Biz kendi başımıza bir hiçiz. Zaferi, emeği geçen her dakikasını ayırıp gece gündüz çalışan arkadaşlarıma borçluyum. Desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için hepsine tek tek teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.