info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy - Beyoğlu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Okuttu

Şarköy - Beyoğlu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çanakkale Şehitleri İçin Mevlid Okuttu

Şarköy’e bağlı Beyoğlu Köyü (Mahallesi) yardımlaşma ve dayanışma derneği, her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Çanakkale şehitleri için mevlit okuttu. Programa, Şarköy Kaymakamı Hamdi Öncü, Şarköy karakol komutanı Yüzbaşı Yusuf Ziya Kahraman, Şarköy belediye başkanı Süleyman Altınok, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, Tekpark yönetim kurulu üyesi Şerafettin Kurt, Beyoğlu derneği ıhlamur ağası Şerafetdin Terzi, eski Beyoğlu dernek başkanı Mustafa Yalaz, birçok siyasetçi ve yüzlerce vatandaş ile gaziler katıldı. 

Anma töreni Tekirdağ muharip gaziler derneğinin çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Ardından, Beyoğlu Köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Hüseyin Özcan selamlama konuşması yaptı. Hüseyin Özcan konuşmasında; “Bizler, Beyoğlu köyü halkı ve Beyoğlu yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak sekizincisini düzenlediğimiz bu etkinlikle, şehitlerimizi hatırlamanın onurunu, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin gururunu yaşıyoruz. 

Bizler, köyümüzde ve ülkemizde birlik olma yolunda etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bağımsız bir hayat sürmeye imkân sağlayan aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran duygularıyla doluyuz. Bu yüksek duyguyu, yetişen yeni nesle öğretmeli ve anlatmalıyız. Bu,onlara karşı yapmamız gereken çok önemli bir vazifedir.Bu duygu ve düşünceyle devam ettirmeye çalıştığımız bu programımızda emeği geçen,bizi hiç yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyoruz” Dedi. 

Anma programı, günün anlam ve önemi ile şiirlerin okunması, Tarih öğretmeni Ali Özer’in Çanakkale tarihini anlatması, Şarköy mehteran takımının gösterisi ve mevlit okunmasıyla sona erdi
Kaynak : Murat Ürtekin