info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy İlahi Korosu İlk Konserini Verdi

Tekirdağ ın Şarköy İlçe Müftülüğü tarafından kurulan 33 kişilik Şarköy İlahi Korosu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilk konserini verdi.

 

Tekirdağ'ın Şarköy İlçe Müftülüğü tarafından kurulan 33 kişilik 'Şarköy İlahi Korosu' Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilk konserini verdi.
 
Şarköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu'nun girişimleriyle din görevlisi, belediye personeli, esnaf ve Roman vatandaşların aralarında bulunduğu 33 kişi ile Şarköy İlahi Korosu kuruldu. 3 ay süren provaların ardından koro ilk kez dün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şarköy Belediye Düğün Salonu'nda sahne aldı. Çeşitli enstrümanlar eşliğinde koro üyeleri ilahiler söyledi. Koroyu Şarköy Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Altınok, Şarköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.
 
TRAKYA BÖLGESİNDE TEK
Koronun kurulması konusunda kendilerine başvurular yapıldığını belirten Şarköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu, "Sayın kaymakamımız bize müzik aletlerini temin etti. Belediye başkanımız ve Şarköylü iş adamlarımız kıyafetlerimizi temin etti. 3 ay gibi kısa bir sürede provalar yaparak bu duruma geldik. İlerleyen günlerde daha iyi olacağız.ilk konserimizi verdik. Trakya bölgesinde tek koro biziz. Çevre il ve ilçelerden koromuzu Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine çağırıyorlar. Sponsor bulursak gideceğiz.Koromuzun kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.