info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şerit İhlali Yapınca Ağır Yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Hayrabolu Caddesi üzerinde fabrika servis minibüsü ile bir motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Hayrabolu Caddesi üzerinde fabrika servis minibüsü ile bir motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Hayrabolu istikametinden Malkara istikametine seyir halinde olan Hayati Keser (53) idaresindeki 59 LY 157 plakalı fabrika servis minibüsü ile Malkara istikametinden Hayrabolu istikametine seyir halinde iken şerit ihlali yapan Mine M. (23) idaresindeki 59 LZ 460 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada bayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
 
Çevrede bulunan vatandaşların olayı görmelerinin ardından polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince yol üzerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralı, 112 sağlık ekiplerince Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı motosiklet sürücüsü daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.