info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sertaç Alkaya Tekirdağ`da Medeniyet Dersi Verdi

Tekirdağ İYİ Parti il başkanı Sertaç Alkaya,21 Ekim Dünya Gazeteciler gününde, halkın gözü-kulağı olan basına gösterdiği destek ve konukseverlikle bu konuda duyarsız olan her kesime adeta medeniyet dersi verdi.

Başları sıkıştığında, kendilerini topluma ifade etmekte zorlandıklarında, halk ile kendileri arasında köprü oluşturmak istediklerinde her daim yazılı ve görsel basından destek isteyen, eleştirildiklerinde basını hedef alan, özel günlerinde basını aramayı dahi düşünmeyen gerek yerel yönetim gerek kamu yöneticileri gerekse siyasilerin aksine basın mensuplarını Ramada otelde ağırlayarak, yeni yönetimini basının karşısına adeta görücüye çıkararak, Dünya gazeteciler gününde birliktelik sergileyen başkan Sertaç Alkaya, her daim yazılı ve görsel basınla birlikte yürüyeceklerini vurgulayarak, herkese örnek oldu.

Sertaç Alkaya; “Basının demokratik bir ülkenin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu düşünüyoruz. Bu uğurda mesai saatleri gözetmeksizin vatandaşlarını bilinçlendirmek ve her durumdan haberdar edebilmek için fedakârca çalışan adeta , "Milletin gören gözü, işiten kulağı" olan Kıymetli Gazetecilerimiz gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız “Dedi.

Bilindiği üzere Rumeli iskelesi açılışı sonrası basınla dayanışma örneği sergileyen ilk kişi, Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel olmuştu. Kadir Albayrak’ın basına karşı tutumu ve ayrılıkçı tavırlarının aksine, Cüneyt Yüksel ve Sertaç Alkaya’nın yazılı ve görsel medya mensuplarına samimi yaklaşımı, “TEKİRDAĞ’DA BASININ GÜCÜ YAVAŞ YAVAŞ ANLAŞILIYOR MU?” sorusunu gündeme getirirken, Sertaç Alkaya’nın basına verdiği önem takdirle karşılandı.

Kaynak : Murat Ürtekin