info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Servisçilerden Kaymakam Kubilay’a Teşekkür Ziyareti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaklaşık 5 ay önce kurulan Servis Araç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Kubilay ile makamında bir araya geldi. Servis Araç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin Kaymakam Kubilay’ı ziyaretinde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da hazır bulundu. 
Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ziyarette, Kaymakam Kubilay'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da kurumların sıkıntılarını çözmede Kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade etti. Kaymakam Kubilay, "Siz Servis Araçları Derneği olarak önemli bir hizmet yapmaktasınız. Sizin sıkıntılarınızı gidermek bizlerinde görevi. Ancak sıkıntılarınız İlçe Emniyet Müdürlüğüne detaylı şekilde aktarmanızda da yarar var. Emniyet Müdürlüğümüz sizlerin sıkıntılarının çözümünde gerekli yardımı yaparak yardımcı olacaktır. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da Servisçilere yardımcı olacaklarını ve sıkıntılarını kendilerine aktarmalarını istedi.