info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sevgili Tekirdağlılar Dikkat

Bu İnsanları Görünce Hemen Polise Haber Verin

Bir haftadır Tekirdağ Tekira alış-veriş merkezi önünde bazı fırsat düşkünlerinin yaptıkları adeta insanın midesini bulandırıyor. İki-üç tane genç, insanların vicdani duyarlılığını kullanarak adeta hırsızlık yapıyorlar. Bir de vatandaşlara müşterim diye bir bakış perspektifiyle yaklaşıyorlar.
   
Bu gençlerin üzerinde taşıdıkları kimlik kartları sahte.Valilik izni aldıklarını söylüyorlar, izin de sahte. Ben TEKOMER başkanı Murat Yıldız’ı ve Tekirdağ engelliler derneği başkanı Emine Mızrak’ı aradım,onlar da bu asalak ve hırsızlardan muzdaripler. Emniyet mensupları gelene kadar da Tekira’nın önünden kaçtılar.
   
Bu asalaklar,İzmir’den geldiklerini iddia ediyorlar ve sözde engelliler için gazete satarak destek oluyorlar.Bu gazetenin üzerinde 3 lira fiyat yazıyor ve 
Vatandaşa “ne kadar verebilirsen teşekkür ederiz” diyorlar,10 lira,20 lira ne olursa alıp makbuz da kesmiyorlar.Engellileri düşünenler vatandaşa, “müşterim” demez bu insanlar asalaktır,soyguncudur.
 
DİLENCİLERİ DE ŞİKAYET EDİN
 
Bu yazıyı yazdığım günün öğle saatinde bir kişi,elini bükerek SAKAT NUMARASI YAPIYOR  ve bir selpak mendili,bir kutu yara bandını kendini acındırarak fahiş fiyata satıyor.Engelli olduğuna dair resmi belge var mı diye sorduğumda,askerdeyken girdiği bir konsültasyon sonucu almış olduğu heyet raporunu gösteriyor.Yani sahte.
 
SOKAKLAR DİLENCİDEN GEÇİLMİYOR.Özellikle Cuma günleri,hem Tekirdağ’da  hem Muratlı’da bol bol dilenci görmek mümkün.KOSKOCA TEKİRDAĞ’DA BU DİLENCİLERİN KÖKÜNÜ KURUTACAK BİR ZABITA EKİBİ YOK MU? İNSANLARIN VİCDANİ YUMUŞAKLIĞINA GÜVENEREK İNANÇ HIRSIZLIĞI YAPMAK UYGUN MU?
 
BU İNANÇ HIRSIZLARINI POLİSE ŞİKAYET ETMEKTEN ÇEKİNMEYİN.ASAYİŞİMİZİN TEMİNATI EMNİYET GÜÇLERİ GEREKENİ YAPACAKTIR.BİRAZ DUYARLI OLUN.
Kaynak : Murat Ürtekin