info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sitespor’da Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Sitespor transfer çalışmalarına devam ediyor.

Mücadele edecekleri ligi üst sıralarda tamamlamak isteyen Sitespor, geçtiğimiz sezon Kapaklıspor’da başarılı bir sezon geçiren orta saha Fırat Aşık ve Çanakkale Dardanelspor alt yapısından yetişen Onur Atik ile sözleşme imzaladı. 
Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Orta saha oyuncumuzun kulübümüze çok katkılar yapacağını ifade etmek istiyorum. Bu yıl genç ve dinamik takım kurduk. İç transferde sıkıntı yaşamadık. Dış transferde de teknik heyetimizin vermiş olduğu direktif doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.
Yeni transfer Atik Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek “ Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi başarı hedefleyen Sitespor’dan yana kullandım. İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Sitespor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz” diye konuştu. 
Sitespor Onur Atik transferinin ardından geçtiğimiz sezon Kapaklıspor’da çok başarılı bir sezon geçiren Fırat Aşık’ı da, Sitespor'a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu, terinin bundan sonra Sitespor için akacağını ifade etti.