info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şofbenden Zehirlenen Genç Kız Toprağa Verildi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde abdest almak için girdiği banyoda tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki Burcu Çoban, son yolculuğuna uğurlandı.

Kapaklı ilçesi İsmet Paşa Mahallesi Gümüşsuyu Lojmanları'nda ikamet eden Burcu Çoban, annesi Ümmühan Çoban’ın Kur’an okuduğu sırada komşularının verdiği mevlide katılmak için abdest almak üzere banyoya girdi. Kızının uzun süre banyodan çıkmaması üzerine banyoya giden annesi, duşta kızının cansız bedeni ile karşılaştı. Burcu Çoban, Kapaklı ilçesindeki Hacı Talip Sivrioğlu Camii’nde bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çerkezköy İiçesi İstasyon Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenaze merasimine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri İrfan Demir ve Ayhan Arslan, Çoban ailesinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Ailenin tek çocuğu olan Burcu Çoban’ın üniversiteden yeni mezun olduğu öğrenildi. Kalp kapakçığı ile ilgili rahatsızlığı olduğu öğrenilen genç kızın tedavi için üniversite sınavlarının bitmesini beklediği de öğrenildi.