info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şoför Hakkı nın oğlu Tayyip i DURDURACAK

Mustafa Sarıgül Tekirdağ da halka hitap etti.

"Başbakan Sarıgül" tezahüratlarıyla karşılandı Türkiye Değişim Hareketi adı altında partileşme çalışmalarını tamamlamak üzere olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tekirdağ ın Muratlı ilçesinde geniş katılımlı ilk mitingine yüzlerce araçlık konvoyla gitti.
"Başbakan Sarıgül" ve "Halkçı Sarıgül" sloganlarıyla karşılanan Mustafa Saırgül, 350 milletvekiliyle Ankara ya gidebileceklerini anladıklarında partileşeceklerini söyledi. Sarıgül, "Şoför Hakkı nın oğlu olduğu için hakir görenler olduğunu" ancak 2011 de AKP den anahtarı halkın alacağını vurguladı.
Mustafa Denizli den örnek verdi. Şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş ın atkısını takan Sarıgül, Mustafa Denizli nin sabrını hatırlatarak, "Bizi de iktidara sabrımız ve kararlılığımız taşıyacak. Ben kötülemeye, şikayet etmeye değil çare bulmaya, dertlerimize derman olmaya geldim" dedi. İnançların Allah a ulaşma yolu olduğunu, iktidara ulaşma yolu olmadığını belirten Sarıgül, "Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ulusal bir kahramanımızdır. İnançlarımızın da partisi olmaz Atatürk ün de partisi olmaz" diye konuştu.