info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleyman Tuncel BBP Muratlı Belediye Başkanlığını Açıkladı

Tekirdağ’a bağlı Muratlı Belediye Başkanlığına Büyük Birlik Partisi (BBP)’den aday olan Süleyman Tuncel, adaylığını resmen duyurarak seçim çalışmalarına başladı.

İlk resmi ziyaretini Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu'ya yapan Tuncel, ziraat ve hayvancılığı güçlendireceklerini ifade ederek, "Çiftçilerimizin durumunu iyi biliyoruz. Onların derdi bizim derdimiz olacak. Sıkıntılarına çözüm getirecek projeler ile geliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Fatih Erkek Öğrenci Yurdu ve Anafen Dersanesi'ni ziyaret eden BBP'liler, kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler. İlkeli, rüşvete ve yolsuzluğa bulaşmadan 21 yıldır temiz ve dürüst siyaset yaptıklarını dile getiren Süleyman Tuncel, "Şuan BBP olarak 40 belediyeye hizmet vermekteyiz. 2009'da iktidar partisinden almış olduğumuz belediyelerin bir çoğu borç içerisindeydi. Bizim belediyecilik yönetiminde borç batağında olan belediyeler şimdi borçsuz bir şekilde hizmet ediyor. Biz belediyecilikte en temiz ve en başarılı siyasi partiyiz. Eğer Muratlı halkı bize yönetim hakkı tanırsa, ilçemizi başarılı olduğumuz diğer belediyeler gibi zirveye taşıyacağız" diye konuştu.
BBP Muratlı Belediye Encümen Adayı Gökhan Kutlu ise, Türk milletinin duruşunu ve mahşer-i vicdanını temsil eden Büyük Birlik Partisi'nde olmaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.
 
Alkol ve uyuşturucu madde yaşının hızla aşağılara doğru indiğini belirten BBP Muratlı Encümen Adayı Doğan Aslan ise, "Gençlerin bilinçlenmesi ve zararlı maddeleri kullanmasının önüne geçmek için gücümüz yettiğince çalışma yapıyoruz. Bu konuda kamuoyunun dikkatini çekmek için sık sık basın açıklamaları yapacağız" dedi.
 
BBP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mücahit Çalgın, yakın zamanda BBP Muratlı ilçe binası ve Alperen Ocakları'nın açılışını yapacaklarını duyurdu.