info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısına Oyunculuk Teklifi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin belediye başkan yardımcılarından Sabri Çınar’a, sinema, tiyatro ve dizilerin vazgeçilmez oyuncusu Ahmet Yenilmez tarafından önemli ve anlamlı bir projede çok önemli bir rolde oyunculuk teklifi geldi.

Bu teklifin Ahmet Yenilmez gibi duayen bir oyuncudan gelmesi, hem Sabri Çınar hem de Tekirdağ için bir onur ve gurur kaynağı oldu. Sabri Çınar’ı çok sevdiğini ve gerek işi gerekse karakteri bakımından örnek bir insan olduğunu ifade eden Ahmet Yenilmez; “Sabri kardeşim genç yaşına rağmen gerek işinde gerekse karakterinde örnek alınacak bir insandır.

Böyle kişilerin toplum nazarında değerinin yüksek olmasının yanı sıra fiziği, duruşu, toplumdaki değeri açısından herkes tarafından tanınması hem sanat camiasına hem de Türk halkına bir katkıdır. Sabri kardeşim bu söylediğim tüm vasıflara sahiptir. Kısmet olursa kendisini yılsonunda tarihimiz açısından önemli bir projede önemli bir karakterde ekranlara taşımak isteriz” Dedi. Bu tekliften büyük bir memnuniyet ve gurur duyduğunu ifade eden Süleymanpaşa belediyesi sanatsal faaliyetlerden sorumlu belediye başkan yardımcısı Sabri Çınar, “Ahmet hocamdan böyle bir teklif almak beni mutlu etmenin yanı sıra hem gururlandırdı hem de alacağım rolün önemi açısından onurlandırdı. Böyle bir teklifin Türk halkına mal olmuş, oynadığı her türlü rolün en iyi şekilde hakkını vererek gönlümüze taht kurmuş duayen bir üstattan gelmesi benim için büyük bir anlam taşımaktadır. Kendisine hem şahsım hem de Tekirdağ halkımız adına teşekkür ediyorum” Dedi.

Belediye başkan yardımcısının oynayacağı proje hakkında bir açıklama yapılmazken,9 Eylül tarihinde İzmir’de start alacak olması, projenin tarihe ışık tutacak önemli bir yapım olduğunun sinyallerini verdi. Belediye başkan yardımcısı olarak sanatın ve sanatçının her daim yanında olan Sabri Çınar, yılsonunda oyuncu olarak da sanat camiasına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Kaynak : Murat Ürtekin