info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Mazbatasını Aldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması dolayısıyla yeni kurulan merkez ilçe Süleymanpaşa'ya CHP'den Belediye Başkanı seçilen Ekrem Eşkinat, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Tekirdağ İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. İl Seçim Kurulu’nun ardından Tekirdağ Belediyesi’ne geçen Eşkinat, Tekirdağ Belediyesi eski Başkanı Adem Dalgıç’tan görevi devralarak başkan olarak ilk imzasını attı.
 
Burada bir konuşma yapan Tekirdağ Belediyesi eski Başkanı Adem Dalgıç, "Büyük bir başarı elde ederek burada görevi aldık. 2009 yılından 2014 yılına kadar 5 yıl boyunca söz verdiğimiz her türlü projeyi yerine getirmeye çalıştık ve 2014 yılında yeni yapılan bu seçimlerle birlikte yine partimden Süleymanpaşa Belediyesinde yeni kurulan bu ilçede ilk defa başlayacak olan çok değerli dostum, arkadaşım Ekrem Eşkinat’a görevinin devir olması için burada toplandık" dedi.
 
2014 Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’nin Tekirdağ’da büyük bir başarı elde ettiğini dile getiren Dalgıç, "Bu seçimlerde ilimiz büyük bir başarıyla seçimlerden galip çıkan bir parti olarak il başkanıma, ilçe başkanıma diğer ilçe başkanlarıma kazanan tüm belediye başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kaydetti.
 
"BİZ BİR HAZİNE DEVİR ALIYORUZ"
 
Tekirdağ Merkez İlçe Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise, Başkan Dalgıç’tan bir hazine olan Süleymanpaşa’yı devir aldığını dile getirerek, "5 yıl hizmet ettiği ve ciddi alt yapı hizmetleri yaptığı, birçok çalışmanın da önümüzdeki 5 yıl içinde filizleneceği bir emaneti almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Biz bir hazine devir alıyoruz. Adem Dalgıç’ın ve ekibinin belediye meclisinde ki arkadaşlarımızın yapamaya çalıştıkları ama zaman yetersizliği yada engeller nedeniyle yapamadığı her türlü projeler bu dönem filizlenecektir. Emanete sonuna kadar sahip çıkacağıma hepinizin önünde söz veriyorum" açıklamasında bulundu.