info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi 5 Bin Aşure Dağıttı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Tuğlalı Park’ta kurulan stantta Muharrem ayı dolayısıyla Süleymanpaşalılara 5 bin aşure dağıtıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat vatandaşlara aşure dağıtımını kendisi yaparken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık da alana gelerek vatandaşlara bir süre aşure dağıtımı yaptı.
 
Aşure dağıtımı sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat; “Muharrem ayının aşure günü olarak bilinen 10. Gününde vatandaşlarımıza aşure dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aşurenin içindeki maddelerin her birinin ayrı tadı var. O küçük taneciklerin bir araya gelerek çok farklı bir lezzet oluşturduğu gibi bizlerde çok farklı noktalarda, çok farklı görüşlerdeki insanlar bir araya gelerek, birlik olarak aşure gününü yaşadık.” İfadelerini kullandı.
 
TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği dağıtımda; hazırlanan 5 bin aşurenin büyük bir kısmı vatandaşlara ikram edilirken,  geri kalan kısmı ise Sevgi Evi, Huzurevi, pazartesi pazarı ve Süleymanpaşa esnafına dağıtıldı.