info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Vatan Partisinde Başkan İlhan Ozan Oldu

Vatan Partisi Süleymanpaşa ilçe başkanını seçmek için sandığa gitti.

Hayatını kaybeden genel başkan yardımcısı Amiral Soner Polat’ın adının verildiği tüm il ve ilçelerde startı verilen kurultaylarının Tekirdağ ayağında Süleymanpaşa ilçesinde sandık başına giden Vatan Partisi,tek adayla seçime gitti ve yeni başkan emekli öğretmen İlhan Ozan oldu.

Yeni Süleymanpaşa Vatan Partisi ilçe başkanı İlhan Ozan yaptığı açıklamada; Bugün sevinçli,onurlu bir kurultayda buluşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sayımızın azlığı, katılımın düşüklüğü,partimize yapılan haksız eleştiriler asla moralimizi bozmasın. Partimizin programı bize rotamızı çiziyor, hedefi gösteriyor ve görev veriyor. Çözüm yolu milli hükümet, milli üretim devrimi ve Kemalist devrim tamamlanarak, milli demokratik devrimin başarılmasıdır.Dışta ve içte, yüzyılların kini ve nefretiyle Atatürk Cumhuriyetini hala içlerine sindiremeyenler, haince ve düşmanca saldırı ve eleştirilerini arttırıyorlar.

Bazı örnekleri sıralayalım;

1-Kotarılıp kotarılıp önümüze konulan soykırım yalanı,

2-Almanya devlet televizyonunda Atatürk’ümüzü faşist,Nazi Hitler ile birlikte anmak ve Alevi-Kürt katliamı yapmakla suçlama programı,

3-Nato ve ABD’nin yaptırım tehditleri,

4-S-400 savunma füzeleri alımıyla amaçlanan savunma gücümüzü arttırma engellemesi amaçlanan söylem ve yaptırımlar,

5-Güvenliğimiz için zorunlu olan Suriye’nin kuzeyinde uygulanan harekatlara karşı saray savaşı, komşu ülkelere işgal girişimi, Kürt halkına katliam ve benzeri söylemlerle güven kaybı yaratmak, itibarımızı zedelemek gibi daha birçok örnekler verebiliriz. Bütün bunların sonucunda diyebiliriz ki Türkiye, Amerika Birleşik Devletlerinin Ortadoğu, Kafkas ve Orta Asya planlarına kapılarını kapatmıştır.Türkiye Nato ekseninden ayrılmış ve tüm eksenlerden bağımsız olarak yeni Dünysa düzeninde yerini almaktadır. Diyarbakır analarının mücadelesi, Cumhuriyet kadınlarının mücadelesi anlamına gelmiştir ve vatan savunması yapan Mehmetçik ile bütünleşmiştir.

Sayın genel başkanımız Dr.Doğu Perinçek’in dediği gibi, Türkiye’yi en az 40 yıl yetiştirecek Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir gençlik yetiştirdik. Vatan Partili olmak zordur. Hele bu günlerde, ateşten gömlek giymek gibidir, fedai olmaktır, öncü olmaktır, cesur olmaktır. Milleti Vatan cephesinde birleştirmek için can vermeye hazır olmaktır. Vatan Partisinin parolası, “Vatan, emek ve namus”tur. Vatan Partisi,Türkiye’nin bu günü ve yarınıdır, Türkiye’yi birleştiren güçtür ” Dedi.

Seçim sonunda yönetim toplu olarak fotoğraf çekilirken, çay ve simit eşliğinde gerçekleştirilen değerlendirme konuşmaları büyük bir keyifle sürdü. İl kurultayı öncesi,ilçe seçimlerinin tamamlanması hedefleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin