info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sultanköy Belediyesi’nin Kültür Gezileri Devam Ediyor

Sultanköy Belediyesi Kültür Gezilerinden Karadeniz Bölgesine olan iki turunu Sultanköy’den ve Marmara Ereğlisi’nden katılan vatandaşlarla tamamladı.

Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Sultanköy Belediyesi “İyi ki bu ilçede yaşıyorum”  projesi adı altında Kültür Gezilerinden altıncısını düzenlediğin Karadeniz turunu gerçekleştirerek bir sonraki tur için hazırlıklarına başladı.  Geziye Marmara Ereğlisi ve Sultanköy vatandaşlarının katıldığı görülürken, eğlenceli günlerin geçtiği gözlemlendi.  
 
Yeşil renginin her tonunu görebileceğiniz ve temiz oksijeni ciğerlerinde hissedeceğiniz doğa harikası yerlere sahip Karadeniz Bölgesinin ilk durak yeri olan Ordu Boztepe oluyor. Ordu’yu ve Karadeniz’i ayaklarının altında hisseden tur ekibi serbest zamanın ardında 1896 yılında yapılan ve günümüzde etnografya müzesi olarak kullanılan Paşaoğlu Konağına gidiliyor. Ordu’nun ardından Giresun panoromik olarak geçiliyor. Karadeniz’in incisi olan Trabzon’da Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Ayasofya müzesini ziyaret ediliyor. Uzungöl ve Ayder Yaylasının bulunduğu Rize İli’nin de doğa harikası güzellikleri gezilecek gezi tamamlanıyor. Yetkililer, 2 gün konaklamalı olan Tur’un 3. Ekibinin en kısa zamanda yola çıkacağı bilgisi verirken,  hotel rezervasyonları için tarihlerin belirlendiği açıkladı.