info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sulusaraylılar Derneği’nden Ziyaret

Sulusaraylılar Derneği Muratlı Şube başkanı Şahin Derin,ilçede yeni seçilen Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında mahallesinde yaşanan sıkıntıları dile getiren Şahin Derin,belediyenin kendilerini, umursamadığını ifade etti.
Muratlı Tokatlılar mahallesinde bazı sokaklarda sokak lambası bulunulmadığını ve mahallelerinde hoperlör bulunmadığı için belediye anonslarını duyamadıklarını,bu nedenle elektrik ve su kesintilerinden,davet ve organizasyonlarından haberlerinin olmadığını,kendilerinin defalarca talep etmelerine rağmen umursanmadıklarını,ikinci sınıf insan muamelesi gördüklerini söyleyen Sulusaraylılar derneği Muratlı şube başkanı Şahin Derin,bir süre önce bu durumu basın yoluyla kamuoyuna duyurmuştu.
O günden bu güne bir gelişme olmadığını belirten şube başkanı,Ak Parti Muratlı ilçe başkanı Ali Kaplan’ı makamında ziyaret ederek,hem yeni başkana hayırlı olsun temennilerinde bulundu hem de sorunlarını dile getirdi.
Bu konuda düşüncelerini ifade eden Şahin Derin, 
“Evet biz Tokat’lıyız ve Anadoluluyuz.Ama bu ilçede yaşıyoruz,ikametgahımız Muratlı,çocuklarımızın doğum yeri de burasıdır.Daha önce basına sıkıntılarımızı ilettik.Her ne kadar bir ayrımcılık alenen ifade edilmese de,oy kullandığımız gibi,hizmet de alma hakkımız olmasına rağmen,2. Sınıf insan muamelesi gördüğümüzü düşünmekteyiz.Basında izliyoruz,gözlerimizle görüyoruz.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,her yere bir şeyler yapıyor,para saçıyor.Fakat bizim sokağımıza birkaç sokak lambası ve 1-2 tane hoparlör takmıyorsa,bunun adını sizin koymanızı istiyorum.TESKİ binasının o kadar şatafatlı olması için harcanan paranın yüzde biri ile bizim sorunumuzu çözerlerdi.Biz artık belediyeden umudumuzu kestik.Sizden ve hükümetimizden destek bekliyoruz” Dedi.
Ziyaret için teşekkürlerini ileten Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan, “bu konuyu belediye meclisindeki arkadaşlara ileteceğim.Ayrıca,belediyeden bir netice alınmaması halinde bu hizmetlerin size sunulması için gereken neyse yapılması için çalışacağız.Bizler yeni bir kongre sonucu,yeni ekip,yeni Türkiye sloganıyla sizlere hizmet ve destek olmaya,ziyaretlerimizle sorunlarınızı dinleyip çözüm üretmeye çalışacağız.Muratlı hepimizin bir arada farklı kültürde insanların yaşadığı önemli bir mozaiği oluşturmaktadır.Kültürler arası kaynaşmayı sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.” Dedi.Ziyaret,fotoğraf çekimiyle son buldu.