info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sürücünün yaşı söze gerek bırakmıyor

Cengiz Topel Caddesi nde önceki akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi nde önceki akşam meydana gelen kazada2 kişi yaralandı. Cengiz Topel Caddesi nden Çerkezköy e seyir halinde olan Yusuf E. (22) yönetimindeki araç ile Cengiz Topel Caddesi nden Çerkezköy e dönen S.S. (15) yönetimindeki 59 UV 263 plakalı Şahin marka aracın çarpışması sonucu dört kişi yaralandı.
Yaralıların birinin hayati tehlikesi bulunmazken, 13 yaşındaki S.S. nin ise Özel Optimed Hastanesi nde yoğun bakımda olduğu öğrenildi
İKİ KİŞİ YARALANDI
Alınan bilgiye göre kaza şu şekilde gelişti: Cengiz Topel Caddesi nden Çerkezköy e seyir halinde olan Yusuf E. (22) yönetimindeki Ford Focus marka otomobil ile Çerkezköy den Tepe Emlak Konutları istikametine seyir ederken, kavşaktan Çerkezköy e dönmek isteyen ehliyetsiz sürücü S.S. (15) yönetimindeki 59 UV 263 plakalı Şahin marka araç çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile 59 UV 263 plakalı araçta bulunan aynı aileden S.S. (13) ve 2 yaşındaki M.S. yaralandı.
YARALILARDAN BİRİ YOĞUN BAKIMDA
Araçların ön kısmı büyük darbe almasına rağmen araç sürücüleri Yusuf E. (22) ve S.S. (15) kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Yaralanan iki kişi olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. 2 yaşındaki M.S. nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 13 yaşındaki S.S. nin ise Özel Optimed Hastanesi nde yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
SÜRÜCÜLERDEN BİRİ 15 YAŞINDA
Bu arada sürücülerden S.S. nin yaşı, kazanın nedeni ile ilgili fazla yoruma gerek bırakmıyor. 15 yaşındaki sürücünün doğal olarak ehliyeti de bulunmuyor.