info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taekwondo’da Başarıya Koşuyoruz

Malkara’da Taekwondo savunma sporu her geçen gün gelişme gösteriyor. Taekwondo sporuna gönül veren Gökhan Fındık ve Hüsnü Çal Taekwondo Antrenörü olmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde gittikleri Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda 11 gün süren eğitime tabi tutulan sporcular, almış oldukları derslerin ardından girdikleri sınav ve mülakatları başarıyla vererek Taekwondo Antrenörü belgesini almayı hak ettiler. Hiç zaman kaybetmeden önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Taekwondo kursu açmak için girişimde bulunan Fındık ve Çal, aldıkları olurun ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile de irtibata geçerek 18.00 ile 21.00 saatleri arası Salı, Perşembe ve Cumartesi günlerinin kendilerine verileceğini kaydettiler.
 
KAYITLAR BAŞLADI
 
Bu olumlu gelişmelerin ardından Devrim’e açıklamalarda bulunan Antrenör Gökhan Fındık; “Taekwondo kursumuzun kayıtlarına bu hafta itibariyle başlamış bulunuyoruz. Kayıtlarımız her zaman açık olacak. Kısmet olursa Ekim ayında çalışmalarımıza start vereceğiz” dedi. Fındık konuşmasının devamında şunları söyledi: “Taekwondo Spor’u sadece bir dövüş sporu değil Taekwondo kişinin ruhen, bedenen gelişmesini sağlayan aynı zamanda sosyal aktivitelerle arkadaşlık bağlarını da geliştiren el ve ayak ile yapılan bir savunma sanatıdır.”
 
BİRİNCİ SINIF EĞİTİM
 
“Yaklaşık 20 yıldır Taekwondo sporuyla iç içeyim. Bu zaman zarfında almış olduğum birinci sınıf eğitimlerle gerek yurt içinde gerek yurt dışında birçok başarı elde ettim. Milli takım antrenörleri ve kulüp antrenörlerinden aldığımız eğitimlerle müsabakalarda kazandığımız tecrübelerimizi Malkara’daki öğrencilerimizle paylaşacağız” diye konuştu.