info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tagid Sertifikalı Yönetici Asistanlığı Eğitimi Verecek

Sertifikalı Yönetici Asistanlığı Eğitimi Verecek. Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), yönetici asistanlarının mesleklerinde daha verimli ve baş

TEKİRDAĞ (CİHAN) - Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD), yönetici asistanlarının mesleklerinde daha verimli ve başarılı olmaları için ihtiyaç duyacakları güncel bilgi ve becerileri kazandırmak amacı ile Yönetici Asistanlığı Eğitimi verecek.

Eğitim, İnsan Kaynakları Danışmanı ve Eğitmen Gamze Biçerçay tarafından, 24 Eylül Cuma günü, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında TAGİD konferans salonunda verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan TAGİD Genel Sekreteri Soner Şaşmaz, eğitimi, üyeler başta olmak üzere Çorlu, Çerkezköy ve Trakya dan müracaat eden herkese verdiklerini söyledi. Şaşmaz, Eğitimdeki hedefimiz ise yönetici asistanının iş ortamında yönetim ve iletişim becerilerini geliştirerek görev bilincinin gelişmesine yardımcı olmak, iş hayatına motive olmalarını sağlayarak verimliliği üst düzeye çıkartmak. dedi.

İnsan Kaynakları Danışmanı ve Eğitmen Gamze Biçerçay tarafından verilecek eğitimde şu konular ele alınacak: Yönetici asistanlığının kurumdaki yeri ve önemi, sekreter ve asistanlık arasındaki farklar, başarılı bir asistanın sahip olması gereken nitelikler, yönetim fonksiyonları nelerdir, asistan bunları neden bilmeli ve işinde nasıl uygulamalı, planlamanın önemi, iletişim görevleri, iletişim nedir, etkili iletişim teknikleri, sözlü iletişim, telefonda iletişim, telefonda dikkat edilmesi gerekenler, yazılı iletişimde dikkat edilmesi gerekenler, ziyaretçi karşılama ve ağırlamada dikkat edilmesi gerekenler, belgeleme görevleri, rapor çeşitleri, ofis düzenleme, randevu düzenleme, toplantı organizasyonu ve seyahat organizasyonu