info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tarım Kredi Kooperatifi Yeni Yerine Taşınıyor

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Tarım Kredi Kooperatifi, yıkım kararı alınan hizmet binasından taşınıyor.

Kooperatifi, geçici olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mescit Sokak No: 4'te hizmet verecek. 
 
Mevcut binanın yaklaşık bir ay içinde yıkılacağını belirten kooperatif müdürü Arzu Kızılkaya, “Mevcut eski binamız yıkılarak yerine yeni bir iş merkezi yapılacak. Yeni binamız cam plaza şeklinde olacak. Buradaki alanımız çok geniş, toplam 2 bin 200 metrekare yerimiz var. Bu da 2 dönümlük bir arazi demek. Şuan ki binamızın bulunduğu yerin yan tarafında duran ve araçların park ettiği yer de bize ait. Yapılacak olan binanın projesi hazır ve yaklaşık bir ay içinde eski binamız yıkılarak yenisinin yapımına başlanacak” dedi.
Yeni bina ile caddenin de canlanacağını kaydeden Kızılkaya, yeni binanın 6 katlı, otoparklı olacağını belirterek, binada 40 home office tarzında dizayn dileceğini dile getirdi.
 
Şu an itibariyle 4 personel ile çalıştıklarını ifade eden Arzu Kızılkaya, ; “Geçici olarak kullanacağımız yeni yerimizde 4 personel ile hizmet vereceğiz ama Eylül ayında yeni personellerin gelmesini bekliyoruz. Bir aksilik çıkmadığı takdirde geçici yerimize 10 gün içinde taşınmayı planlıyoruz. Eski binamızın yıkılarak yenisin yapılmasını bekleyene kadar geçici yerimizde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.