info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ 1. Amatör’de Heyecan Devam Ediyor

Tekirdağ 1. Amatör Ligi’nde oynanan karşılaşmalarla birlikte 13. hafta tamamlandı. Ligin bitimine 5 hafta kala A ve B grubunda liderler yoluna devam etti.

Altınovaspor emin adımlarla yolunda ilerlerken, Karadeniz Gençlik Kulübü ise takibe devam ediyor. B Grubunda ise Sitespor’un yenilmezlik serisi sürerken, ikinci sırada bulunan Kapaklıspor ise deplasmanda Saray Belediyespor’u mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu. 
2013 – 2014 Tekirdağ I. Amatör Ligi’nin 13. haftası oynanan 9 karşılaşma ile tamamlanırken iki grupta da liderler değişmedi. Oynanan karşılaşmalarda 46 gol atıldığı görüldü. Haftanın en farklı galibiyetine Kumbağspor ulaştı. Güçlü rakibi B. Çınarlıspor’u 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden yeşil – beyazlılar, bitime beş hafta kala şampiyonluk umutlarını devam ettirdi. 
 
A Grubunda zirvenin sahibi Altınovaspor ise 100. Yıl karşısında 5-3 kazanarak yoluna emin adımlarla devam etti. Burak (2), Güray Avşar (2) ve Muhammet’in golleriyle rakibini 5-3 mağlup eden kırmızı – siyahlı takım, puanını 33’e yükselti ve 11. galibiyetine ulaştı.
 
Geçtiğimiz hafta Aydoğdu Gençlik Kulübü karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Karadeniz Gençlik Kulübü Sevindiklispor’u konuk etti. İki takımın da kontrollü bir oyun sergilediği mücadelede bordo mavili takım, Aşağı Sevindiklispor’u 4-0 gibi net bir skorla yendi. 
 
Son haftalara yaklaşılırken düşme potasından çıkmaya çalışan Karacakılavuzspor, Çiftlikönüspor ile karşılaştı. 90 Dakika sonunda sahadan 2-0 mağlup ayrılan yeşil – beyazlılar, son sıradan kurtulamadı. Son haftaların formda ekibi Aydoğdu Gençlik Kulübü ise ligde iddiası bulunmayan Akçeşmespor ile kozlarını 13 Kasım Stadyum’unda paylaştı. 90 dakika sonunda sahadan 3-0 galip ayrılan mavi – beyazlılar puanını 24’e yükselti ve dördüncü sıradaki yerini aldı. 
 
B Grubu’nda haftaya lider durumda giren Sitespor ise ligin on üçüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Maç, Sitespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile 34 puana yükselen Sitespor liderliğini devam ettirirken, Vakıflar Güvenspor ise 13 puanda kaldı. 
 
Haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşma Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 27 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Saray Belediyespor ise 22 puanda kaldı. 
 
Haftaya üçüncü sırada giren Ulaş Belediyespor evinde Yıldız Gençlikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça üç puan parolası ile başlayan Ulaş Belediyespor ilerleyen bölümlerde geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada öne geçti. Zayıf rakibi karşısında goller bulmaya devam eden Ulaş Belediyespor kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri dört kez havalandırmasını bildi. Son dakikalarda bir gol daha bulan Ulaş Belediyespor karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi. 
 
Ligde orta sıralarda mücadele eden iki ekibin mücadelesinde ise gülen Vakıflar Güvenspor oldu. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip bulduğu golle öne geçmesini bildi. Gol sağanağının yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde iki gol bulan Fevzipaşaspor istediğini elde edemedi. Üst üste goller bulan Vakıflar Güvenspor karşılaşmadan da 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı.