info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ a gelen 240 öğrenci 1 hafta boyunca kenti tanıyacak

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Sakarya dan Tekirdağ a gelen öğrenci ve öğretmenleri temsilen bir grup Vali Zübeyir Kemelek i makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen öğrenci ve öğretmenlere Vali Kemelek tarafından Tekirdağ logolu şapka, kupa ve anahtarlık hediye edildi. 08 Temmuz 2009 Çarşamba ününe kadar Tekirdağ da bulunacak olan 120 öğrenci ve 9 öğretmen program kapsamında Tekirdağ merkez ve ilçelerinde bulunan tarihi ve kültürel mekanları ziyaret edecekler. Grup ayrıca, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü bahçesinde oluşturulan Gönül Köprüsü Projesi Hatıra Ormanına da fidan dikecekler.
240 ÖĞRENCİ 1 HAFTA BOYUNCA KENTİ TANIYACAK
"Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Balıkesir ve Sakaryalı öğrenciler Tekirdağ a geldi. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencisi kafile, bir hafta kalacakları Tekirdağ da, gezi, gözlem, eğlence ve kaynaşma etkinliklerine katılarak Tekirdağ ı tanıyacak. Proje Koordinasyon Başkanı ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adil Özer, yaptığı açıklamada, Balıkesir ve Sakaryalı öğrencilerin Tekirdağ a ulaştığını bildirdi. Tekirdağ da karşılanan öğrenci, öğretmen ve diğer görevlilerden oluşan kafileye program hakkında bilgi verdiklerini ifade eden İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer, misafirlerin Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi yurtlarında konaklayacağını söyledi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Özer, öte yandan proje kapsamında Tekirdağ dan toplam 120 öğrencinin Balıkesir e gittiğini belirtti. Müdür Özer, Hacı İlbey, Murat Hüdavendigar, 80. Yıl Özel İdare ve Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim okulu ile Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi nden 120 öğrenci ile 9 öğretmen ve idarecinin Balıkesir e ulaştığını bildirdi. Tekirdağ da İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonuyla il merkezi ve ilçelerini de ziyaret edecek misafir öğrenciler, tarihi ve turistik bölgeleri gezerek, organize sanayi bölgesindeki fabrikalara gidecek.
ÇERKEZKÖY E 120 ÖĞRENCİ GELDİ
Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Gönül Köprüsü projesi kapsamında Balıkesir den 120 öğrenci Çerkezköy e geldi. Balıkesir in çeşitli ilköğretim ve lise okullarından gelen 120 öğrenci ilk olarak Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Çerkezköy Organize Sanayi bölgesinde kurulu bulunan Bony Tekstil İşletmeleri A.Ş. ye ait fabrikayı gezdi.Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, projenin, Milli Eğitim bakanlığınca çocukların değişik illeri illeri tanıması, çeşitli faaliyetlerle kaynaştırılması amacıyla hazırlandığını kaydetti. Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Zenginal, Balıkesirli öğrencilerinden sonra Sakarya dan da 120 kişilik öğrenci grubunun ilçeye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunacağını kaydetti.