info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ AK Parti den Kumbağ Belediyesine ziyaret

Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ile ilçe yönetiminden bir grup partili Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Uzunlar, Kumbağ ı vuran selin ardından yapılan çalışmalar ile beldenin sorunları hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ile başkan yardımcılarından Sebahattin Tirakioğlu, İsmail Cin, Ramazan Baran ve AK Parti Kumbağ Belde Başkanı Turgay Ersin, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar a nezaket ziyaretinde bulundular. Kumbağ Belediye Başkanı Uzunlar, ziyarette geçtiğimiz ay aşırı yağışlar nedeniyle Kumbağ da meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmaya devam ettiklerini belirtti. Uzunlar, sel felaketinin ardından parti gözetmeksizin birçok belediyenin kendilerine yardım amacıyla araç ve personel takviyesinde bulunduğunu belirterek, Sel felaketinde her ne kadar yardım alsak da belediye olarak ciddi anlamda ekonomik olarak etkilendik. Ancak belediye yönetimi ve personelimiz el ele vererek gece gündüz çalışarak felaketin yaralarını sarmaya çalıştık.? diye konuştu.

Başkan Uzunlar Kumbağ da iki ciddi probleme çözüm aramak için çalıştıklarını belirterek, özellikle kanalizasyon atıkları ile içme suyu arıtma problemine vurgu yaptı. Uzunlar, kanalizasyon atık problemini gidermek için Çevre Bakanlığı ndan gelecek cevabı beklediklerini ayrıca içme suyu arıtma şebekesindeki eksiklikleri gidermek için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Ak Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ise ziyarette yaptığı konuşmada, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Hüseyin Uzunlar a tebrik ziyaretinde bulunduklarını hatırlatarak, Bu ikinci ziyaretimiz oldu. Sayın Uzunlar ın sel felaketinde belediye olarak yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kumbağ ın eskiden beri süre gelen kanalizasyon ve içme suyu arıtma gibi iki ciddi problemine karşı Uzunlar ın gösterdiği hassasiyeti desteklemek istiyoruz. Ak Parti olarak Kumbağlı vatandaşların rahat ve huzurlu olmaları için bizler de gerekli girişimleri yapmak üzere Milletvekillerimiz Sayın Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan a durumu aktararak kendilerinden yardım talebinde bulunacağız.? şeklinde konuştu. Samimi bir havada geçen sohbetin sonunda AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral ve beraberindeki partililer Uzunlar a belediye çalışmalarında başarılar diledi.