info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen halkın yoğun olarak ilgi gösterdiği Kültür gezileri başladı.

İlk etapta 24 Şubat 9 Mart 2014 tarihleri arasında Çanakkale, Edirne ve İstanbul’a düzenlenecek olan gezilerin ilki Edirne’ye yapıldı. Valilik önünden kalkan 2 otobüsü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız uğurladı.
 
Vatandaşlar Edirne’de Şükrü Paşa Anıtı, Üç Şerefli Camii, Alipaşa Çarşısı, Beyazıt Külliyesi, Eski Camii, Selimiye Camii ve Külliyesi ile Karaağaç’ı ziyaret edecekler. Çanakkale’de Eceabat Şehitlik Parkı, Kilitbahir Mecidiye Tabyaları, Şahinbey Şehitliği, Alçıtepe ve Sargı yeri, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, 57.Alay Şehitliği ve Conkbayırı, İstanbul’da da Eyüp Sultan Camii, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı ziyaret edilecek. Otobüsler Cumartesi, Pazar, Pazartesi Çanakkale, Salı, Çarşamba Edirne, Perşembe ve Cuma günleri de İstanbul’a hareket edecek.