info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. İlk Üretim Startını Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devir olmasının ardından ismi Tekirdağ Birlik Yem Anonim Şirketi olan ve faaliyetlerine başlayan Yem Fabrikası ilk resmi üretim startını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un açılış butonuna basmasıyla birlikte verdi.

Fabrikanın resmi üretime geçmesinden dakikalar önce Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Başkan Albayrak, idari yapılanma, üretim sistemi, ve işletme ile ilgili en son durum hakkında Fabrika Müdürü Solmaz Doğan’dan bilgiler aldı. Toplantıda, Yönetim Kurulu Üyeleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka ve Fatih Ünsal ile Danışman Şahabettin Küçükyazıcı da hazır bulundular.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Yem Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı konuşmada, “Hiçbir başarı sıkıntı yaşamadan ve deneyim olmadan kazanılmıyor. Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle üretime geçirdiğimiz bu işletmemizde deneyim sahibi olduktan sonra çok daha etkili bir biçimde hizmet üreticiye ve vatandaşa verecektir. Hem bölge hem de üretici kendine güven duyacak. Görüyorum ki Büyükşehir Belediyesi kontrolü altında faaliyete başlattığımız fabrikamız emin ellerde. Fabrika Müdürümüze ilgi ve katkıları için teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak bu bölgeye çok güzel hizmetler yapacağız. En büyük arzum ve bizim en büyük güç vatandaşlarımızın Allah razı olsun demeleridir. Fabrikamızın bölgemize, halkımıza, üreticimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum. Her şey Tekirdağ’ımız için” ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Albayrak, fabrikanın ilk resmi üretime geçmesi adına açılış butonunu Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile birlikte çalıştırdı. Ardından fabrikada üretim yapılan bölümleri ve ilk elde edilen ürünleri dikkatle inceleyen Başkan Albayrak, işletmenin Tekirdağ iline ve çevre bölgelere son derece kaliteli bir hizmet getireceğini belirtti.