info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Alt Yapı Çalışmaları Yavaş Yavaş Tamamlanıyor

Yunusbey Caddesi Ördeklidere Arasında Altyapı Çalışmaları Tamamlandı Sıra Yol Çalışmalarında

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Muratlı Caddesi etrafında altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Op. Dr. Adem Dalgıç; "Tekirdağ'da altyapının yetersizliği yüzünden yıllardır yağışlar nedeniyle vatandaşlarımız mal ve can kaybına uğramışlar, tüm yaptığımız çalışmalarda her zaman altyapı ile birlikte üst yapının yapılması gerektiğini vurguluyorum, sadece üst yapının yapılması nedeniyle sorunlar çoğalarak bugünlere gelmiş, artık Tekirdağ'da bu görüntüleri görmek istemiyorum, vatandaşlarımıza bu üzüntüleri yaşatmak istemiyoruz. Tabi ki altyapı çalışmaları zor ve maliyeti yüksek çalışmalar, bunları zamanında, yerinde ve uygun şekilde yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Bu yıl Eylül-Ekim 2011 tarihlerinde meydana gelen aşırı yağışlardan kaynaklanan su baskınlarında bu bölgede önemli miktarda yol üst yapısında bozulmalar meydana gelmişti. Bu bölgede yağmursuyu ve kanalizasyon ile diğer altyapılar hızla yenilenerek artık yağmur suyunun yüzeyden akmasının önüne geçilmiş oldu. Bu aksta üstyapının tamamlanması için Tekirdağ Valiliği, İl Afet Müdürlüğünün ayırdığı fon ile oluşturulan proje 1 aralık itibarıyla uygulanmaya başladı.
Uzun yıllardır el değmeyen Yunusbey Caddesi, Tavanlı Çeşme, Gazlı Çeşme, Ördeklidere arasındaki alt yapı çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri ekipleri yolun Kilit Taş Döşemesine başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz; "Yaptığımız çalışmaları Tekirdağ'ın 15-20 yıllık alt yapı ihtiyaçlarını da karşılayacak şekilde planladık ve bütün imkanlarımızlaTekirdağ'ı daha modern daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yoğun çaba ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.