info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da İlk Bilet Velimeşe Belediye nin

Mavi-Beyazlılar pazar günü evinde oynaması gereken maçta Tekirdağ temsilcisi Aydoğdu Adalet takımını konuk edecekti fakat Tekirdağ temsilcisi ASKF ye verdiği dilekçe ile bu maça çıkmayacağını açıkladı.

Tekirdağ Süper Amatör Küme de son haftaya girilirken, 3.lige terfi ve deplasmanlı amatör ligi ilk garantileyen takım Velimeşe Belediyespor oldu. Mavi-Beyazlılar pazar günü evinde oynaması gereken maçta Tekirdağ temsilcisi Aydoğdu Adalet takımını konuk edecekti fakat Tekirdağ temsilcisi ASKF ye verdiği dilekçe ile bu maça çıkmayacağını açıkladı.

Kulüp dilekçesinde ligde klasmanı etkileyemeyecek bir maç olduğu ve maddi sorunlardan dolayı Velimeşe deplasmanına gitmeyeceklerini belirtti. Yeşil-Kkırmızılılar ligden çekilen takımlar nedeniyle geçtiğimiz aylarda as oyuncuları ile yollarını ayırmış ve lige genç takım ağırlıklı bir kadro ile devam etmişti. Bu arada bu maç nedeniyle Adaletspor 3-0 hükmen yenik sayılacağı gibi mevcut puanlarından da 3 puanı silinecek.

Süper Amatör Tarihinin En Büyük Süprizi : Velimeşe Belediye

2004-2005 sezonundan beri oynanan Tekirdağ Süper Amatör Küme de şu ana kadar yaşanan en büyük süprizi Velimeşe Belediyespor yaptı. Zira sezon öncesi tüm otoritelerce ilk beşte yer bulursa başarıdır denilen mavi beyazlılar tüm planları alt üst etmeyi başardı ve Tekirdağ dan ilk çıkan takım olmayı başardı.Geçen sezon 1.amatörde şampiyon olup ligden çekildikten 1 sezon sonra tekrar süper amatöre yükselen mavi beyazlılar yapılan kongre sonrası oldukça genç ve dinamik bir yönetimle Mahmut Temel başkanlığında göreve geldi. Yeni yönetimin ilk icraatı eski oyuncuları olan ve son 2 sezonu Çorlu Sanayispor da geçiren Fatih Diker le teknik menajer olarak anlaştı. Kulüp yönetimi geçen sezon 1.amatörde şampiyon olan ve büyük çoğunluğu beldenin altyapısında yetişen oyuncuları ile (Ahmet,Eray Cem,Selçuk,Eray Albayrak,Tolga Saran,Eser Keser,Samet İzgi,Murat) Süper Amatör de de yoluna devam kararı alırken takıma Çorlu Sanayispor takımının kalesini koruyan Ali İhsan ,Veliköyspor dan alınan Ferdi,Edirne Yeni Karpuzlu dan alınan Serdar Tunçer ve askerden dönen eski oyuncusu Elvan gibi tecrübeli isimler takımdaki genç oyuncularla kaynaştırıldı. Ayrıca Çorlu Sağlıkspor dan alınan Seçkin,Tolga Tufan, Tugay ile Sarayspor dan alınan Serdar Belikırık, Ahımehmet ten alınan Tansu Tekir, Çanakkale Mahmudiye Belediyespor dan alınan Tanju gibi genç ve yetenekli oyuncular takıma kazandırıldı.

Mütevazi bir bütçe ile kurulan takım beldenin sporu seven belediye başkanı Rasim Yüksel in de tam desteğini aldı.Teknik kadronun becerisi, genç ve tecrübeli oyuncularının iyi kaynaşması sonucu mavi beyazlılar sezon sonunda ilk iki içine girdi ve 6 yıllık geçmişi olan Tekirdağ süper amatör ligde bir daha eşine az rastlanacak bir süprize imza attı.

Çorlu General Basri Saran da Tarihi Maç: Çorlu Gençlerbirliği-Tekirdağspor

Velimeşe Belediye den sonra çıkacak ikinci takımın belirleneceği maç olan Çorlu Gençlerbirliği-Tekirdağspor maçı için nefesler tutuldu.Berberlikte Tekirdağ ın en büyüğü olmayı başaracak olan Çorlu Gençlerbirliği; olası bir mağlubiyette ise ilk iki dışında kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Çorlu General Basri Saran Stadı 2007 de oynanan ve Çorluspor un maç sonu 3.lige veda ettiği Çorluspor-Gölcükspor karşılaşmasından sonra tam 3 sezon sonra böylesine zorlu bir maça evsahipliği yapacak. Çorlulu ve Tekirdağlı futbolseverlerinde maça büyük ilgi göstemesi bekleniyor.

Tekirdağspor da 3.Lige Terfi Özlemi Sürüyor

En son 2004-2005 sezonunda Tekirdağ SAL şampiyonu olan ve 3.lige terfi maçlarına 2.maçında veda eden sarı siyahlılar o sezondan beri 3.lige terfi maçlarına katılamadı.

Kaynak : yerelfutbol.com