info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
43.0609
Dolar Satış
:
43.1385
Euro Alış
:
50.3016
Euro Satış
:
50.3923
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Namık Kemal Üniversitesi harç kuyruğu

Tekirdağ da Namık Kemal Üniversitesi ne kayıt olabilmek için harç parası ve kayıt paralarını yatırmak isteyen üniversiteliler banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Caddelere taşan kuyruk nedeniyle üniversiteye tepki gösteren öğrenciler tek banka ve şubesi ile yapılan işlemlerin çok yavaş işlediğini söyledi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi nde kayıtlar başladı. 5 Eylül 2009 tarihine kadar devam edecekler kayıt için öğrenciler banka önünde uzun kuyruk oluşturdu. Sabah saatlerinden itibaren bankanın açılmasını bekleyen öğrenciler ellerindeki evraklar ile sıraya girdi. Kayıtın ilk günü olması nedeniyle bir süre sonra banka önündeki kuyruk caddeye taştı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yoğunlaşan kuyruk nedeniyle öğrencileri uyardı ve çevresinde tedbir aldı.